Copyright

Tenzij anders vermeld is op de inhoud van deze website de Creative Commons zero-verklaring (CC0) van toepassing. Dit houdt in dat iedere vorm van hergebruik van de inhoud van deze site is toegestaan, tenzij bij of in een bepaald onderdeel (bijvoorbeeld een foto of een document) staat aangegeven dat op dat onderdeel een auteursrechtelijke uitzondering van toepassing is.

Bij hergebruik van de inhoud van deze website is naamsvermelding verplicht. Dit houdt in dat bij beeldmateriaal (foto en video) de naam ‘Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV)’ als bron wordt vermeld (tenzij anders aangegeven). Bij het citeren van de inhoud mag niet de indruk worden gewekt dat de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) zonder meer de strekking van het afgeleide werk onderschrijft.

De volgende rechten worden door de Creative Commons zero-verklaring niet gewijzigd en blijven dus van kracht:

  • Octrooirechten en merkrechten.
  • Rechten van anderen, ofwel op onderdelen van deze website, dan wel op de wijze waarop de website wordt gebruikt, zoals het portretrecht of privacyrecht.

Auteursrecht

De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) heeft het auteursrecht op de website. Onder voorwaarde dat de bron wordt vermeld, is het toegestaan de inhoud van de website over te nemen.

Beeldmateriaal

U mag het beeldmateriaal op deze website vrij gebruiken onder vermelding van de bron: Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV).