NL-Alert Instelhulp

Stap 1
Kies je toestelmerk
Stap 2
Kies je besturingssysteem
Stap 3
Instelinstructie

Kies je toestelmerk

De NL-Alert Instelhulp geeft aan of jij je mobiel kunt instellen voor NL-Alert. Alle aanbieders van mobiele telefonie in Nederland verzenden NL-Alert via hun 2G- en 3G-netwerk. In de toekomst zullen zij NL-Alert ook via het 4G-netwerk uitzenden...

Kies je toestelmerk

De NL-Alert Instelhulp geeft aan of jij je mobiel kunt instellen voor NL-Alert. Steeds meer mobiele telefoons zijn automatisch ingesteld om NL-Alert te ontvangen. Op sommige toestellen moet je dit nog zelf doen. Of jij NL-Alert kan ontvangen hangt af van je mobiele telefoon en van het netwerk van je provider.

Je mobiele telefoon:

Steeds meer toestelfabrikanten brengen nieuwe mobiele telefoons uit die NL-Alert ondersteunen, of brengen software-updates uit voor bestaande mobiele telefoons. Daardoor loopt het aantal mobiele telefoons dat NL-Alert kan ontvangen snel op. In de toekomst is NL-Alert beschikbaar op zo goed als alle mobiele telefoons.

Het netwerk van je provider:

Alle aanbieders van mobiele telefonie in Nederland verzenden NL-Alert via hun 2G- en 3G-netwerk. In de toekomst zullen zij NL-Alert ook via het 4G-netwerk uitzenden.

Kies het merk van je mobiele telefoon en doorloop de stappen van de Instelhulp.

Maak hieronder je keuze