Logo Rijksoverheid

Actueel

NL-Alert ingezet tijdens grote brand bij loods in Tilburg

06 augustus 2015

Woensdag 5 augustus is NL-Alert ingezet tijdens een grote brand in een loods voor opslag van kunststof tuinmeubelen bij het bedrijf Hacas in Tilburg waarbij veel rook vrijkwam. Mensen in de directe omgeving van de brand zijn via NL-Alert geïnformeerd.

Lees meer

NL-Alert controlebericht 1 juni in heel Nederland uitgezonden

01 juni 2015

Maandag 1 juni rond 12.00 uur is het NL-Alert controlebericht uitgezonden. Aan de hand van dit bericht kunnen mensen nagaan of zij hun mobiele telefoon juist is ingesteld om NL-Alert te ontvangen.

Lees meer

KPN reeds gestart met uitrol NL-Alert op 4G-netwerk

29 mei 2015

Op maandag 1 juni aanstaande rond 12.00 uur zendt de overheid een NL-Alert controlebericht uit in heel Nederland. Aan de hand van dit controlebericht kunnen…

Lees meer

Maandag 1 juni landelijk controlebericht NL-Alert

26 mei 2015

Op maandag 1 juni aanstaande rond 12.00 uur zendt de overheid een NL-Alert controlebericht uit in heel Nederland. Aan de hand van dit controlebericht kunnen mensen nagaan of hun mobiel goed is ingesteld om NL-Alert te ontvangen.

Lees meer

NL-Alert ingezet in bij grote brand bij recyclingbedrijf in Moerdijk

13 mei 2015

Dinsdag 12 mei is NL-Alert ingezet om mensen in de directe omgeving te informeren over de grote brand in een recyclingbedrijf in Moerdijk. In het tekstbericht werden omwonenden opgeroepen om ramen en deuren gesloten te houden.

Lees meer

Landelijke publiekscampagne NL-Alert van start

11 mei 2015

Vanaf 11 mei tot en met 1 juni 2015 voert de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid een landelijke publiekscampagne.

Lees meer

Instelhulp

Direct informatie bij een noodsituatie. Ga nu naar de instelhulp en stel je mobiel in.

  1. Ga nu naar de instelhulp
  2. Stel je mobiel in
  3. Ontvang direct informatie bij een noodsituatie